Selecteer pagina

Realisatie kantine in domeinschuur

Voor een klant uit de omgeving Emmeloord hebben wij een kantine gerealiseerd in een domeinschuur. Voorheen was dit een paardenverblijf/boxen.

Hier hebben wij 2 nieuwe kozijnen geplaatst en schoon lijmwerk opgeleverd van vellingsblokken. Dit zijn kalkzandsteen blokken met een schuin randje(de zogenaamde velling), door deze blokken op elkaar te lijmen ontstaat er een V – groef in de lijmblokken(zie foto’s). Het grote voordeel van deze blokken is, dat er geen stukadoor meer aan te pas komt. De blokken kunnen eenvoudig met een latexverf afgewerkt worden. Om zoveel mogelijk ruimte te behouden hebben we de lijmblokken tegen het traditionele ronde spant gelijmd, hierdoor behouden we de maximale ruimte bij de staldeur en maximale ruimte in de wc die naast de kantine gerealiseerd word.

Door gebruik te maken van R.V.S. buigstrippen en schroeven, koppelen we de muur en het spant aan elkaar, zodat het een stevig geheel wordt.

Bij deze opdracht wou de klant zelf de afwerking uitvoeren, zoals deuren afhangen, keuken/wasbak plaatsen, riolering aansluiten en Electra plaatsen.

Hiervoor hebben we ruimte vrij gehouden om kabels te kunnen trekken en een gat rond 70 mm met diamant geboord t.b.v. aansluiten wasbak aan de werkplaatszijde.

 

 

Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen doen?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.