Selecteer pagina

Kruipruimte onder een woning

Van een kruipruimte onder een woning in kampen, hebben we het zand eerst 80 cm laten uitzuigen, hierdoor hebben we sta-hoogte kunnen creëren, vervolgens netjes uitvlakken, plastic leggen en bewapening aanbrengen, dit alles door het kleine kruipluik.

Vervolgens hebben we met een pomp het beton gestort. Na een aantal dagen drogen hebben we kalkzandsteen blokken op de nieuwe betonvloer tot de onderkant van de bestaande fundering gelijmd. De hete lucht verwarming hebben we verplaats en ingekort, hierdoor kregen we in de nieuwe kelder een vrije doorloop, zonder je hoofd te stoten.

De standleiding van het riool/ vuilwater/douchewater en wc afvoer hebben we omgelegd, om meer ruimte te realiseren voor de begaanbaarheid van de vaste trap die ons in de kelder moet brengen. Hiervoor hebben we onder de bestaande verdiepingstrap(oude voorraadkast) een gat van ca. 2 bij 1 meter gezaagd. De aansluiting op de bestaande muren hebben we netjes uit getimmerd en vervolgens zijn alle wanden door stukadoor vlak en strak gemaakt. De vaste trap kon geplaats worden en het elektra kon aangelegd worden. De realisatie van een kruipruimte naar kelder is hiermee afgerond.

Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen doen?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.